Фото і відео поради.

    З кожною нареченою на фото і відео ми працюємо як з моделлю (приклади відеозйомки весіль, приклади весільних фотографій). Мій Вам радим – ніколи не беріть у ролі фотографа на весілля відеооператорів і фотографів, які не займаються весільної фото і відеозйомкою: студійних фотографів, інтер’ерщіков, кінооператорів і різного роду телевізійників. Вони ніколи не виконають завдання в повному обсязі, не тому що вони погані, а тому, що це не їх спеціалізація. Дійсно, весільна зйомка – це зовсім інша специфіка і “другого”, запасного разу вже не буде.

    Після того, як робота весільного фотографа на весілля завершена, ваші фотографії обробляються і ретушується. Робота вважається закінченої тільки тоді, коли молодята задоволені весільної фотозйомкою. З відеозйомки те ж саме: монтаж можна зробити на будь-який час – від 10 хв до 4 годин. Але є оптимальний час 1 – 1.5 години, в залежності від програми, прогулянки, насиченості вашого весілля якимись подіями і т.д.

    Весільне відео має виглядати динамічно і красиво, самі розумієте, якщо вставити 1,5 години викупу, з яких 20 хвилин наречений згадує дату народження тещі – нікому не буде цікаво. Те ж можна сказати і про роботу фотографа на весіллі. В ідеалі весільний фотограф і його весільні фотографії повинні викликати теплі почуття і допомагати вам згадати всі яскраві моменти весілля.

    З приводу робіт виставлених на сайтi фотостудії – це самий мінімум з того, що ми можемо. Найкращі роботи весільного фотографа, весільний альбом, історії любові (зйомка lovestory), кліпи відеооператора та інші фотографії ми не виставляємо на загальний огляд, щоб не кому не давати можливості займатися плагіатом. Всі найцікавіші моменти: весільне фото і весільне відео ми продемонструємо вам на особистій зустрічі, на якій і обговоримо всі нюанси.

    Спеціальними послугами нашої фотостудії для корпоративних клієнтів є відеозйомка корпоративних фільмів, відеозйомка заходів, свят. Відеооператори нашої фотостудії проведуть професійну відеозйомку на вищому рівні, з використанням якісної сучасного обладнання.

    У висновку, також хочеться сказати молодятам, що якість відеозйомки весілля і весільних фотографій багато в чому залежить і від вас, від вашого бажання зніматися. Побільше посміхайтеся, цілуйтеся, не засмучуйтеся через дрібниці – це Ваш день, і ви головні герої фільму.
    Фото і відео поради.

Напишіть відгук