Відеозйомка весілля. ВЕСІЛЬНЕ ВІДЕО ЛЬВІВ

Відеозйомка весілля коштує не надто дорого, з урахуванням того, що весільне відео чудово відобразить всі найголовніші моменти весілля. Все буде на висоті: освітлення, обраний ракурс, якість відео матеріалу. Професійний оператор може також не просто відзняти відео весілля, а зробити справжній фільм, в потрібному місці наклавши музику, розмежувавши весь відзнятий матеріал на частини і супроводивши їх написами і спецефектами. Професіонали найчастіше використовують професійні відеокамери, які виключають неякісну зйомку.
І зовсім інша справа, якщо мова йде про операторів-аматорів. Любительська відеозйомка весіль має свої плюси і мінуси. Хоча мінус можливий тільки один – зйомка може бути не дуже якісною. Зате плюсів хоч відбавляй: оператор – не чужа людина, а той, хто добре знає Вас, багатьох гостей, значить, він здатний розглядати таке, що стороння людина і не помітить, і найголовніше – зняти все це на відео. Не секрет, що любителі, керовані з відеокамерою, можуть зняти все найнесподіваніші і смішні моменти, які потім, при перегляді відеокасети, викличуть посмішку на вустах родичів і знайомих. Навіть якщо оператор не розрахує свої сили і впаде від знемоги, знімаючи Вашу весілля, камера все одно буде продовжувати знімати, і хто знає, може, це будуть кращі кадри фільму? Операторам-любителям найкраще користуватися не професійної відеокамерою, а аматорської. Щоб навчитися правильно користуватися професійної відеокамерою і якісно знімати на камеру, потрібно дуже багато часу.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tx295cagz0w[/youtube]
Щоб остаточно вибрати відеооператора, перегляньте різні варіанти заставок, монтажу на касеті або відеодиску, ексклюзивні фотоальбоми. Ще до того як замовляти і оплачувати послуги відеооператора визначтеся: яку відеозйомку весілля ви хочете, оскільки відеозйомка весіль буває репортажної та постановочної.
1-й варіант – вимагає меншої кваліфікації виконавця. (Сам процес – найбільш прийнятний для Ваших гостей, але після весілля результат Вас навряд чи порадує!)
2-й варіант – доступний досвідченим професіоналам, вимагає знань побудови композиції кадру, ритму, сюжету і т.д. (Процес викликає роздратування гостей, вимагає додаткового часу, але все життя викликає усмішки Вас і Ваших друзів.)
Якщо у Вас є відеокамера, то питання “Де її взяти?” тут же відпадає. В іншому випадку Ви можете запозичити відеокамеру у родичів, знайомих або взяти її напрокат. За певну плату не тільки можна взяти відеокамеру для зйомки напрокат. Спеціаліст за дві секунди навчить правильно користуватися апаратом і пояснить, як вірно вибрати ракурс, зробити великий план, віддалити об’єкт. Якщо Ви захоплюєтеся комп’ютерами, то напевно знаєте, що існують програми, за допомогою яких з відзнятого відео можна ще нарізати окремі кадри, фактично отримавши з весільного відео фотографії. Потрібний кадр зупиняється, при потребі збільшується і роздруковується через принтер. Ось Вам ще фото, які нагадають про щасливе дні у Вашому житті. Але все ж пам’ятаєте, що якість подібних фотографій буде поступатися фотографіям знятим на професійну фотокамеру.Цифрове весільне відео можна монтувати і самостійно на своєму домашньому ПК. Але для того, щоб отримати дійсно якісний вихідний матеріал, потрібно заздалегідь подбати про достатнє висвітлення для вечірньої відеозйомки.

Напишіть відгук